En afslappet mor

.

Her i eftermiddags har der været trængsel ved hvalpekassen. Kommende hvalpe ejere har været på barselsvisit. Blackie nyder vist at være i centrum, og viser stolt afkommet frem. Da hun blev alene tog hun lige en hyggestund med hvalpene.

Blackiehvalpe 011

Labrador hvalpe

.

Blackie fødte 8 fine hvalpe igår aftes. Hun klarede det hele selv stille og roligt, så hun er allerede en dygtig mor.

Det blev til

  • 3 brune tæver
  • 1 brun han
  • 4 sorte hanner

Vi har 4 hvalpe som ikke er reserveret.  Så hvis en af disse hvalpe skulle have din/jeres interesse. Så henvend jer, så har I mulighed for at følge kuldet de 8 uger vi passer på dem. Vi vil nemlig helst have besøg af vores hvalpekøbere så ofte så muligt. Herved sikrer vi, at vi sammen finder den rigtige hvalp til jer. 

Nye hvalpe på vej

.

Rykind's Blackie DK05435/2009 er parret med Rykind's Lipton DK05034/2009.

Hvalpene forventes født sidst i uge 43.

Hvalpene forventes at være meget egnet som brugshunde. se resultater for begge forældre på hundeweb. desuden er begge forældre sunde, har et pænt hd index, samt testet fri for eic.

Flere hel og halv søskende til Blackie er godkendte narkohunde. Helsøster er 4 oktober 2011 blevet Danmarks mester for narkohunde, et super resultat af så ung en hund.  Lipton har en kuldbror, der er godkendt schweis hund, han hedder Rykind's Sulfo. Begge forældre er fantastisk lærenemme. Så vi forventer hvalpe der bliver samarbejdsvillige, og har stor lyst til jagt og sporarbejde.

Se billeder af hanhunden Lipton herunder.